Denne giganten kobles rett på strømnettet

NY ÆRA: Finlays C-1550+ Hybrid er et helt nytt bidrag på elektrisk innovasjon innen steinknuseindustrien.

I en verden som stadig søker etter mer bærekraftige og effektive løsninger, kommer Finlays C-1550+ Hybrid som en lenge etterlengtet nyvinning spindel/ kon. Denne giganten av en maskin er ikke bare imponerende i størrelse og kapasitet. Den representerer et kvantesprang i teknologisk innovasjon ved å koble seg direkte på strømnettet.

–  Dette er fremtiden. Her og nå, sier prosjektleder i Mineralteknikk, Kenneth Øvstebø.

- Ingen riggtid

Han har vært i bransjen i mange år og solgt utallige maskiner landet rundt. Han liker svært godt inntrykket han har fått av denne nyvinningen og håper markedet ser samme muligheter som det han selv gjør.

– Full  hybrid – full frihet. Det at den kan kjøre på både elektrisitet fra strømnettet og på konvensjonelt drivstoff gjør den rigget for de fleste forhold. Fleksibilitet og effektivitet er nøkkelordene her.  Dessuten er det ingen riggtid og den vil være klar til innsats direkte i det den ankommer arbeidsstedet.

Miljømessig bærekraft

Drevet av en brennende lidenskap for innovasjon, effektivitet og miljømessig bærekraft, er Finlay C-1550+ Hybrid ikke bare en maskin, men et kraftig symbol på bransjens evne til å utvikle seg og bane vei for en grønnere fremtid.

Spesifikasjoner:

Finlay C-1550+ HYBRID finknuser

  • Terex 1300mm kon med inntak 260mm
  • Scania DC13 On board Generator
  • 6 m3 matekasse
  • Full hybrid
  • Ingen riggtid